مقالات تخصصی

پیوند استخوان در دندانپزشکی و مزایا و معایب انجام این جراحی

پیوند استخوان در دندانپزشکی بسیاری از مزایا و فواید دارد. برخی از این مزایا عبارتند از: ۱. تقویت استخوان: پیوند در استخوان باعث تقویت و ترمیم استخوان مورد نیاز در دهان می‌شود. این فرآیند باعث افزایش حجم استخوان و بهبود عملکرد آن می‌شود. ۲. استفاده بهتر از ایمپلنت‌ها: با استفاده از پیوند در استخوان، استخوان مورد نیاز برای نصب ایمپلنت دندان تقویت می‌شود. این باعث می‌شود که ایمپلنت بهتر و …
ادامه مطلب

پیوند استخوان در دندان پزشکی برای چه بیمارانی مناسب است؟

پیوند استخوان در دندان پزشکی برای چه بیمارانی مناسب است؟
پیوند استخوان در دندانپزشکی برای بیمارانی که نیاز به بازسازی استخوان دهان دارند، مناسب است. این شامل موارد زیر می‌شود: ۱. ایمپلنت دندان: برای افرادی که یک یا چند دندان را از دست داده‌اند و نیاز به ایمپلنت دندان دارند، پیوند در استخوان برای افزایش حجم استخوان در ناحیه ایمپلنت شده استفاده می‌شود. ۲. جراحی لثه: در برخی موارد نیاز به جراحی لثه و بازسازی بافت‌های نرم دهان وجود دارد …
ادامه مطلب

پیوند استخوان در دندان پزشکی و روش های انجام این نوع جراحی

پیوند استخوان در دندانپزشکی، چندین روش جراحی برای انجام پیوند استخوان وجود دارد. برخی از این روش‌ها عبارتند از: ۱. پیوند استخوان اتولوژیک: در این روش، استخوان بیمار خود به عنوان منبع پیوند استخوان استفاده می‌شود. استخوان مورد نیاز از سایر مناطق بدن بیمار جمع‌آوری شده و در ناحیه مورد نظر در دهان قرار داده می‌شود. ۲. پیوند استخوان الیافی: در این روش، از مواد الیافی مانند پلی‌گلایکولید (PGA) یا …
ادامه مطلب

پیوند استخوان در دندانپزشکی و مراحل انجام آن چگونه است

پیوند استخوان در دندانپزشکی و مراحل انجام آن چگونه است
پیوند استخوان در دندانپزشکی یک روش جراحی است که برای جایگزینی یا تقویت استخوان در ناحیه‌هایی که استخوان کافی برای نگهداری دندان یا پروتز دندان وجود ندارد، استفاده می‌شود. در این روش، استخوان مصنوعی یا استخوان بیولوژیکی (مانند استخوان خود بیمار) در ناحیه مورد نظر قرار می‌گیرد و به استخوان اصلی متصل می‌شود. این فرایند بهبود رشد استخوان و افزایش پایداری دندان یا پروتز دندان را فراهم می‌کند. پیوند استخوان …
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

دسته بندی ها